Посоветуйте проверенные курсы английского
курсы английского
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22023-03-13 19:18:31
Записалась на курсы в МЯВ.
Вообще-то это харьковская школа английского, но так как у них есть возможность обучения в онлайн, то собственно не имеет значения в каком городе вы живете, чтобы записаться на такие курсы.
Вот я допустим искала в своем городе курсы английского Днепр но нашла в онлайн МЯВ и все...
Они покорили мое сердечко.
Просто обожаю их.
Поделиться32023-03-18 12:17:24
Я вот сейчас ищу курсы для ребенка ,считаю, что он должен быть всесторонне развитым. Посоветуйте ещё какие-то курсы? Английский изучаем уже.
Поделиться42023-03-18 12:18:16
Я вот сейчас ищу курсы для ребенка ,считаю, что он должен быть всесторонне развитым. Посоветуйте ещё какие-то курсы? Английский изучаем уже.
Дочь неоднократно мне говорила, что ей очень нравится школьный предмет программирования. По нему у нее всегда хорошие оценки. Муж решил дополнительно записать ее на компьютерные курсы онлайн для детей https://excklusiveit.com/ Exclusive IT. Дочке очень все нравится. Она хорошо учится и демонстрирует не плохой результат. Когда закончится первый курс по 3д моделированию игр, то мы обязательно запишем ее на второй. К тому же, обучение стоит совсем недорого. Преподаватели действительно внимательны к каждому ребёнку.
Поделиться52023-03-30 04:12:35
Ой, ну не всі знають мову і нічого страшного, головне гарно влаштуватися
Поделиться62023-03-30 10:16:38
Моє життя значно змінилось після того як дізналася про галактика і почала там працювати. Я навіть не думала, що робота може приносити задоволення і ще й гідні гроші, а колеги стануть друзями, навіть справжньою робочою родиною. Тому всім раджу відгукуватись на вакансії, які надає ця компанія, адже ви точно не пожалкуєте про свій вибір. І так мову я вивчила заради цієї вакансії.
Поделиться72023-04-10 13:04:43
Читайте скорочені твори з української літератури кінця ХVІІІ – початку ХХ ст. https://osvita.ua/school/literature/m/63984/ онлайн роман Панаса Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні?" Для успішного навчання у середній школі...
Поделиться82023-11-23 07:59:31
Індивідуальні уроки з репетитором англійської мови можуть бути великим плюсом для вашого навчання, оскільки надають можливість фокусуватися на вашій особистій потребі та темах, які для вас важливі. Сформулюйте чітку мету, що ви хочете досягти вивчаючи англійську мову. Це може бути покращення навичок читання, письма, говоріння або розуміння англійської мови. Якщо у вас є базові знання, визначте ваш рівень володіння англійською мовою. Це допоможе репетитору налаштувати програму для вашого індивідуального розвитку. Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe Індивідуальні уроки з репетитором англійської
Поделиться92023-11-23 08:02:40
Разом із репетитором розробіть персоналізований навчальний план, який враховує ваші мети та потреби. Будьте активними на уроках. Поставляйте питання та виражайте свої думки. Використовуйте англійську мову якнайбільше під час уроків. Фокусуйтеся на розвиток навичок говоріння, зокрема вивчайте корисні фрази та вислови. Практикуйте розмовну англійську, можливо, за допомогою рольових ігор чи обговорень. Використовуйте аудіо- та текстові матеріали для покращення навичок слухання та читання. Обговорюйте прочитане або вислухане з репетитором. Найкращі репетитори на сайті only-student Особистий репетитор англійської мови